Dream-oracle deck

Een Dream-oracle deck helpt je om op een creatieve manier de wijsheid uit je dromen te gebruiken in het dagelijks leven. Het mes snijdt aan twee kanten: enerzijds helpt het creëren en uiting geven aan je droom je om deze te integreren, anderzijds kun je je eigen wijsheid raadplegen op een later tijdstip door gebruik te maken van je Dream-oracle deck.

Je eigen Dream-oracle deck bestaat uit een verzameling van (zelfgemaakte) orakelkaarten. Orakelkaarten worden gebruikt bij het contact maken met je innerlijke wijsheid. Het is niet hetzelfde als tarot, hoewel beide vormen gebruikt (kunnen) worden voor divinatie – Hier zal ik tijdens de workshops meer over vertellen. Orakelkaarten helpen je te mediteren en bezinnen op een vraag en bij het maken van keuzes. Ook heeft de tarot een specifiek opgebouwde structuur die je kunt vertalen als ´de mythische reis van de held´. Een deck met orakelkaarten is gebaseerd op een thema, zoals dromen en helpt je om te reflecteren op de vraag die je op dat moment stelt.

Met dromen werken raakt aan een diepere laag, je spreekt hierbij je intuïtieve vermogens aan en het werkt door in je dagelijks leven. Het helpt je om een breder perspectief te ontwikkelen op je leven, je werk en je relaties.

De energie van dromen in een Dream-oracle deck bundelen is niet alleen onwijs interessant en goed voor je zelfkennis en ontwikkeling, het is ook nog eens superleuk om te doen!

De workshops vinden plaats op iedere tweede woensdag van de maand van 19:30 – 21:30 tot en met december 2019.

Kosten€ 15,00 per keer. *
De kosten zijn inclusief materiaal, thee, koffie en wat lekkers.
LocatieDe alchemist. Europalaan 2, 3526KS Utrecht.
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf het CS is het ongeveer een kwartier met de bus, er rijden verschillende bussen en ze stoppen voor de deur. Bij aankomst kun je me bellen op 06-45159388, dan doe ik de deur voor je open.
ContactWil je je aanmelden of heb je nog vragen?

* Zie algemene voorwaarden. Mensen met een U-pas kunnen hier gebruik van maken.