Dream-art journal

Een Dream-art journal is een creatief logboek van je dromen.
Binnen de workshops gaan we aan de slag met verschillende technieken en manieren om je dromen uit te werken in tekst en beeld.

Bij het maken van een Dream-art journal ontwikkel je niet alleen je creativiteit maar werk je tegelijkertijd aan je innerlijke ontwikkeling. Met dromen werken raakt aan een diepere laag, je spreekt hierbij je intuïtieve vermogens aan en het werkt door in je dagelijks leven. Het helpt je om een breder perspectief te ontwikkelen op je leven, je werk en je relaties.

De energie van dromen in een Dream-art journal bundelen is niet alleen onwijs interessant en goed voor je zelfkennis en ontwikkeling, het is ook nog eens superleuk om te doen!

Dit wordt een journaal waarin jij jezelf begeleidt met jouw eigen wijsheid en waar jij nog jarenlang heel erg veel plezier van gaat hebben. En heb je een keer niet gedroomd? Dan zijn er nog genoeg andere gebeurtenissen of misschien dromen uit het verleden die een plekje in jouw creatieve journaal verdienen!

Data en tarieven Dream-art journaling

Dream-art journaling vindt plaats op iedere eerste woensdag van de maand van 19:30 – 21:30 tot en met december 2019.

Kosten € 10,00 per keer*
De kosten zijn inclusief materiaal, thee, koffie en wat lekkers. Let op: de kosten zijn exclusief een journal!
Locatie De alchemist. Europalaan 2, 3526KS Utrecht.
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf het CS is het ongeveer een kwartier met de bus, er rijden verschillende bussen en ze stoppen voor de deur. Bij aankomst kun je me bellen op 06-16404173, dan doe ik de deur voor je open.
Contact Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

* Zie algemene voorwaarden. Mensen met een U-pas kunnen hier gebruik van maken.

LET OP: op in 2020 zal de workshop niet plaatsvinden.