Workshopserie Droomkracht in Beeld Recensies

“Begin 2017 werd ik gewezen op de cursus van Droomkracht in beeld van Ienke. Altijd ben ik al nieuwsgierig geweest naar de betekenis van dromen en de symbolen die er in voorkomen. Met het idee met name meer te weten te komen over deze betekenis van de symbolen en de boodschap van de droom heb ik me aangemeld.

Heel verrassend, erg mooi, waardevol maar soms ook confronterend is voor mij de diepgang van de cursus geweest, waardoor mijn eigen proces in een stroomversnelling is gekomen.

Ben er heel erg blij mee, dank Ienke tot zover, ik kijk uit naar t vervolg. ”

Erna Lacle

“Ik heb de dromenworkshops bij Ienke als zeer ondersteunend, verhelderend en inspirerend ervaren ten aanzien van mijn persoonlijke ontwikkeling en alsmaar doorgaande zoektocht hier op aarde.

Ienke biedt een prachtige combinatie van enerzijds veel kennis, maar is daarnaast zelf een echte levenskunstenares. Die doorleefde bagage en kennis heb ik eveneens als van grote waarde ervaren!

Het was erg fijn om door middel van het creatieve werk een rode draad te maken in beeld, de dingen zo nog concreter voor je te zien. Alsof dat ook weer een bewustzijnsverruiming op gang bracht. Ienke biedt bovendien een veilige bedding en heldere afspraken binnen de groep, zodat iedereen in vertrouwen kan delen en helemaal zichzelf kan zijn. Ik verheug me nu alweer op het vervolg van de reis lieve Ienke!”

Marieke Rooijakkers

“Het groeiproces in mijn Intuïtieve ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen door o.a. werken aan collages met als titel Familiewarmte, Kleurvernieuwing en zinnenprikkels. Mijn eigen stem steeds meer inzetten en met nog meer diepgang, door mijn eigen schaduwen te durven zien, ervaar ik nog meer kracht en weet ik de juiste keuzes te maken van wat echt belangrijk is in het leven… Speelsheid en uiten van emotie´s zijn belangrijk voor mij. Door te dromen leer ik mijn fantasie te transformeren naar beeld en expressie.”

Anneke Balk