Verjaardagsworkshop

Ben je op zoek naar een droom van een verjaardagscadeau? Dan ben je bij Droomkracht in Beeld aan het juiste adres voor een gezellige middag vol plezier en diepgang.

Wat kun je verwachten?

We gaan ongedwongen aan de slag met verschillende creatieve werkvormen, waarbij de jarige centraal staat. De fascinerende wereld van de dromen zal kort worden toegelicht. Daarna gaan we lekker aan de slag!

Er zal worden gewerkt met meditatie en visualisatie, kaarten, intenties, collage technieken, associaties en op het einde zal er een gezamenlijke schildering worden gemaakt voor de jarige n.a.v. het gedeelde droomwerk.

Aan het eind van de workshop hebben alle deelnemers zowel iets voor zichzelf als gezamenlijk voor de jarige gecreëerd, geïnspireerd op de dromen die behandeld worden.

Verjaardagsworkshop tarieven en info

De Verjaardagsworkshop bestaat uit een workshop van drie uur waarin je leert de energie van je droom eigen te maken en je droom op creatieve en intuïtieve wijze te benaderen en analyseren. De workshop eindigt met een tastbaar eindresultaat dat de jarige mee naar huis kan nemen.

Kosten* V.a. 2 personen €60,00Groepen v.a. 3 tot 5 personen €55,95

Groepen v.a. 5 tot 7 personen €45,95

Groepen v.a. 7 tot 11 personen €39,95

Groepen v.a. 11 tot 15 personen €35,95

De kosten zijn inclusief materiaal, thee, koffie en wat lekkers.
Locatie Europalaan 2, 3526KS Utrecht.
Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf het CS is het ongeveer een kwartier met de bus, er rijden verschillende bussen en ze stoppen voor de deur.
Contact Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

* Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Voor groepen groter dan 7 personen geldt een eenmalige locatietoeslag van €50,00. Zie de algemene voorwaarden.

Deze dames verrasten hun dierbare vriendin met een dromenworkshop:

Het was lachen en gieren, dromen, onderzoeken en lekker creatief bezig zijn, mét een fantastisch eindresultaat waar de jarige nog lang plezier van zal hebben!