Persoonlijk consult

Tarieven en informatie

Als droomwerker ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jouw dromen en wil ik je graag helpen. Ondanks dat ik met liefde anderen wil helpen (pro deo) met hun dromen, maak ook ik kosten en is bijscholing helaas niet gratis. Vandaar dat ik een vrijwillige bijdrage voor een schriftelijke analyse erg zou waarderen. Zo kan ik mijzelf blijven scholen en mijn energie inzetten om anderen te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling en persoonlijke queestes door middel van droomwerk.

Privé consult uur:
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schriftelijke analyse:
Graag een vrijwillige bijdrage.

WERKWIJZE

Soms heb je een droom waar je je voor schaamt, of die je heel erg angstig maakt. Misschien heb je een terugkerende droom, waarvan je niet weet wat je ermee aanmoet.

Je kunt bij Droomkracht in beeld ook terecht voor een persoonlijk of online consult, met een vraag die je liever individueel wilt oplossen.

In de droomcoaching werken we heel gericht aan je droom, waarbij er verschillende methoden worden gehanteerd. Het uitgangspunt is dat jij de enige bent die het antwoord weet op wat de droomboodschap jou probeert over te brengen en ik ga jou helpen deze wijsheid helder te krijgen. Dit gaan we doen door samen spelenderwijs je dromen te onderzoeken en in te zetten als tool voor zelfontwikkeling.

De nadruk bij Droomkracht in beeld ligt vooral op het werken met de ervaring. Met andere woorden; we gaan de dromen eigen maken door de focus op onze intuïtieve wijsheid te richten.

Waarschijnlijk heb je al heel veel nagedacht over wat een (terugkerende droom of nachtmerrie) kan betekenen en kom je er niet uit. Door de droom op een creatieve wijze te benaderen komen er andere (gevoels)lagen en kwaliteiten naar voren die meer informatie kunnen geven en je kunnen helpen om de beleving van de droom te veranderen of op te lossen.

Neem contact op of stel een vraag.*