Module Heldere Nachten Recensies

“Wat een prachtige en verzorgde documentatie! Ik was echt onder de indruk van het totaal. Zo’n liefdevol cadeau! Jouw begeleiding vind ik heel fijn, uitnodigend en liefdevol. Dank je wel! Ik vond het verrassend dat ik, hoewel ik me zelden dromen kan herinneren, bij het ontwaken precies wist wat ik gedroomd had. Ook na de 12 heldere nachten herinner ik me regelmatig dromen. Ik heb de indruk dat het mijn leven in beweging heeft gezet, ook mijn creativiteit. Nogmaals dank!”

Anja Seunninga (Januari 2018)

“Wat een cadeau heb je mij/ons gegeven met deze module!!! d-a-n-k-j-e-w-e-l!! Ik vond het heeeeel erg leuk om er mee bezig te zijn. Tegelijkertijd zijn 12 nachten precies genoeg. Ik merkte dat ik anders sliep, alerter op mijn dromen. Om het niet te vergeten deed ik een lichtje aan, blocnote ,pen, schrijven, dat maakte me behoorlijk wakker en sliep ik over all minder goed. Dus ben ik ook wel weer blij dat het klaar is. Ik heb me verbaasd over de kracht en focus van mijn gedachten in relatie tot mijn dromen. Heel veel onderwerpen kon ik zó terugvoeren naar mijn agenda.

Lieve Ienke, ik heb práchtige dromen gehad. Nogmaals dank dat je je gave zo aan het neerzetten bent!!”

Paule Emmen (6 januari 2018)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *