Droomkracht

Droom (meer) zin in je leven!

Wist je dat de songs Yesterday en Let it be geïnspireerd zijn op dromen van Paul McCartney? Of dat de relativiteitstheorie van Einstein geïnspireerd is op een heldere droom die hij heeft gehad? En dat Niels Bohr de structuur van een atoom in een droom ontdekte?

Dromen zijn een fantastische manier om dichter bij je eigen waarheid te komen. Ze zijn magisch. Ze zijn helend. Dromen geven je informatie over jezelf, informatie over anderen en sturen je waar je ten diepste heen wilt.

Ze zijn ook een enorme hulp bij het bepalen van richting in je leven.

Wil jij spelenderwijs leren om je dromen in te zetten als tool voor zelfontwikkeling?

De nadruk bij Droomkrachtinbeeld ligt vooral op de ervaring. Met andere woorden; we gaan de dromen eigen maken door de focus op onze intuïtieve wijsheid te richten. Dit door het werken met creatieve methodes.

Samen gaan we in een fijne, rustige sfeer op creatieve wijze aan de slag met de inhoud van elkaars en onze eigen dromen. Ter afsluiting delen we de informatie met elkaar en leren we van elkaars associaties, waarbij er kennis met elkaar gedeeld mag worden en waarbij we elkaar stimuleren de dromen te begrijpen door middel van associaties.